Cerita Wayang Kulit Bahasa Jawa JAGAD JAWA 299
21 Sep 2008, 15:50 | ...
Pregiwa-Pregiwati anake Arjuna lan Endang Manuhara Endang Pregiwa iku anake Arjuna lan Endang Manuhara. Dheweke duwe sedulur tunggal bapa biyung sing jenenge Endang Pregiwati. Ing lakon Pregiwa-Pregiwati, kekarone bebarengan lunga nggoleki bapakne...
Visit blog to read more >
© 2014 - blog-indonesia.com