Carita Pondok Bahasa Sunda 300
28 Sep 2009, 13:01 | ...
Lebaran Poé Jumaah Kategori: | Dibaca: 92 kali | 13-09-2009 | 03:50:19 Carpon Ahmad Bakri  Cilamping téh désa gegek tapi sikluk, jauh ka ditu-ka dieu. Pernahna di lamping gunung. Tara pati kasaba ku urang béh tengah, da nya éta jalanna rumpil.
Visit blog to read more >
© 2014 - blog-indonesia.com